Selecteer een pagina

Het varen door de grachten, een riviertje of de zee lijkt steeds populairder te worden. Begrijpelijk, want wie wilt er nou niet een stukje varen, genietend van een wijntje met een zonnetje en een prachtig uitzicht?! Als het echt lekker weer is kun je zelfs je bikini of zwembroek aantrekken en nog een tijdje in de zon bakken. En als je van vissen houdt kun je vanaf de boot je hengel uitgooien. Lees hieronder nog meer redenen waarom je een bootje zou moeten huren, al is het slechts voor een aantal uur! 

Ontdek Nederland vanaf het water

In ons kikkerlandje hebben we in heel veel steden toegang tot het water. Het is bijna zonde om geen bootje te huren en Nederland vanaf het water te ontdekken. 

Betaalbare activiteit

Het zo nu en dan huren van een bootje is goedkoper, dan het kopen van een boot. Vergeet niet dat je bij een gekochte boot,  je deze ook moet onderhouden, zowel in de zomer als in de winter. Doordat het in Nederland niet vaak mooi weer is, kan je je gekochte boot slechts enkele keren uit de haven of de aanlegplek halen. Zonde! 

Een bonding experience

Varen brengt mensen bij elkaar. Varen maakt de mens relaxt en met het juiste gezelschap is het een prima activiteit om dichter naar elkaar toe te groeien. Door alle rust is er ook tijd voor diepgaande gesprekken. Lekkere borrel hapjes en drankjes maakt de mens ook blij. Neem dus voor vertrek nog wat lekkers mee en jullie dagje varen op het gehuurde bootje wordt fantastisch.   

Lekkere frisse lucht

Door een dagje op het water te spenderen, krijg je veel frisse lucht en bij zonnig weer ook een lading vitamine D binnen, wat goed is voor de gezondheid. Vergeet echter nooit om jezelf in te smeren met zonnebrandcrème voor bescherming van je huid. Ook als de zon niet heel fel schijnt helpt het smeren van zonnebrandcrème vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Later zal je huid je dankbaar zijn!

Varen door de Amsterdamse grachten

Wil je door de grachten van Amsterdam varen? Een bootje huren in Amsterdam doe je bij Adamsboats.com!