Selecteer een pagina

We bespreken in deze blog een aantal interessante zaken met je die je zou kunnen doen met je zoon. Niet iedereen weet elke keer maar weer iets interessants te verzinnen om samen te doen. Dus is het altijd leuk om eens in de zoveel tijd een aantal tips onder de neus te krijgen waar je inspiratie uit kunt putten. 

Lekker vissen (al dan niet op zee) 

Het is heel leuk om te gaan sportvissen met je zoon. Het is net even wat actiever en spannender dan aan de slootkant zitten met een werphengel. Hoewel het natuurlijk ook wel fijn is om gewoon rustig aan te doen en aan een meer, rivier of sloot te gaan zitten. Maar af en toe mag het ook wel een beetje spannender dan normaal. 

Film (actie of science fiction

Je gaat niet met je zoon naar een vrouwenfilm. Bestaan die films dan? Jazeker, en daar moet je niet gaan zitten, dat moet je niet willen. Genres die heel goed kunnen zijn: actie of science fiction. Gewoon een beetje wat gevechten en filosofische concepten, buitenaardse beschavingen en noem het allemaal maar. Dit zijn overigens genres waar je ook gewoon met je dochter naar toe kan gaan, maar daar hebben we het hier nu niet over. 

Wanneer we de zaak omdraaien

Je kunt de zaak ook omdraaien natuurlijk: het is mogelijk dat jij voor je vader iets gaat gaat organiseren, bijvoorbeeld in het kader van vaderdag of iets dergelijks. Vaders vinden het doorgaans erg leuk om films over historische gebeurtenissen te zien. Maar ook de hierboven genoemde genres zijn een uitstekende keuze. 

Wanneer er daadwerkelijk iets te vieren valt, dan is het altijd een mooi idee om een cadeau te kopen. Online kun je heel veel verschillende tips voor cadeaus vinden. Kijk eens rustig rond en kies iets tofs uit. Weet je niet precies wat je moet kopen, zelfs niet na al die voorbeelden, dan is het ook erg slim om bijvoorbeeld raad te vragen aan je moeder of zus.